Passersystem m.m.

Information 2018-10-16          
Nu är nya passersystemet igång på både 6an och 8an.     
Ditt namn skall nu synas på Postbox, Våningsregistret, och porttelefon.

VIKTIGT! Om du av någon anledning inte vill synas i någon av dessa enheter så måste ni meddela oss om detta så att vi kan ta bort er. På Porttelefon är det möjligt att ta bort enskilda boende, men om man inte vill synas på våningsregistret så försvinner man på postlådan också.

Systemet väljer inte boende i ordning, så i vissa fall kan det blivit så att det är en förälder och ett barn som syns på Registret. Då det bara går att registrera max 2 per lägenhetsnummer, för att registret skall se okay ut, så blir det lite manuell handpåläggning för att få det rätt. Så om det står fel meddela mig via ändring i våningsregistret, och tala om I övriga upplysningar, vilka två som är huvudboende och skall stå på postlådan, så rättar jag till det.  Tills Leverantören har hittat en bättre lösning så har jag löst det genom att lägga in typ, Mamma & Pappa på Lgh. 1845 och barnen på 1845-1 o.s.v.
Då blir det egna rader för  barn och inneboende. Och ser prydligare ut i våningsregistret.
Till Våningsregist
ret

Bookmark the permalink.

4 Responses to Passersystem m.m.

 1. Kim Ervik says:

  Har vi möjlighet til at endra vår tilgang til port-telefonen med at tillate upringning efter 21? Jag glömte min nyckel i dag, och kunne inte ringa meg själv for at slippa meg själv inn efter 21.. Det sto at jag inte tillot ringning äfter 21, men den restriksjonen har jag aldri bekreftad..

 2. Tommy says:

  Tror inte det, efter 21.00 måste folk få sova, det finns dom som har jour och måste ha telefonen på, inte bra om dom blir väckta i onödan, så du får nog vända dig till styrelsen om du vill ha ändring på dessa tider.
  MVH
  Tommy

 3. Kim Ervik says:

  Ah, jag bare undrade om vi kunne endra personlig, inte för alla 🙂
  Hvis det er et felles beslut, och inte kan endras för var enkelt legenhet er det lungt. Jag respekterar alle andra sine tider 🙂

  • Tommy says:

   Tyvärr är den inställningen inte personlig, det är samma tid som gäller för alla.
   MVH
   Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *