Markiser

Styrelsen har på medlemmarnas önskan tagit fram en riktlinje för markiser. Styrelsen har valt Markishuset som leverantör, och en markisväv i ljusgrå färg.

Då terrassmarkiserna måste levereras med kranbil så är det fördelaktigt att medlemmar som är intresserade av markiser, gör sitt inköp i en samlad leverans, då blir kostnaden billigare per medlem.
För att en sådan leverans skall bli möjlig samt att montage skall kunna påbörjas innan sommaren är här så är det önskvärt beställningar kan göras innan sista februari.

Presentation av Leverantören:

Välkommen till oss på Markishuset, vi är stolta över att vara er leverantör av Solskydd! Styrelsen i er förening har efter noggrann utvärdering valt oss på Markishuset som er leverantör av Markiser. Vi har över 50 års erfarenhet av vårt arbete och vill att ni som kund ska känna er trygga med oss som leverantör. Montering på er fasad är speciell och kräver gedigen kunskap och erfarenhet, vi har noga gått igenom konstruktionen av byggnaden, och tillsammans med styrelsen kommit överens om markisernas kvalité, montering, utformning samt färg som blir en ljusgrå med artnr: 0986/727 ifrån Sandatex.
Bifogat finner ni informationsmaterial om de olika typerna av Markiser som föreningen har valt, det finns två olika storlekar på terrassmarkiser samt två olika lösningar till era fönster. Alla terrasser och fönster behöver individuellt kontrollmätas i samband med beställning. På så sätt kan vi anpassa varje offert efter rätt förutsättning för just er lägenhet även gällande val av tillval om så önskas.
Under de kommande veckorna kommer det att finnas tillfälle där vi finns på plats hos er så att ni kan ställa frågor, se på material, samt beställa solskydd efter önskemål, tider bokas separat med oss på nedan kontaktuppgifter.
Bilagt finner ni offerter för era lägenheter, se igenom dessa och se vilken som passar era förutsättningar bäst. Vi finns självklart även tillgängliga för att svara på era frågor utöver de bokade tiderna.
Vid leverans av Terrass markiser krävs en lyftkran, vi kommer att samarbeta för att få dessa kostnader att bli så låga som möjligt, och ser gärna därför att ni alla försöker att beställa Markiser under samma period för att undvika merkostnader för övriga medlemmar och även er själva. Därav hoppas vi att ni har överseende med leveranstiderna och vi ber att få återkomma när vi har beställningar som gör att vi kan minimera denna kostnad.
Vi tillhandahåller övriga solskydd så som balkongskydd, persienner, rullgardiner samt plisséer till de som önskar att se vidare på detta så går det självklart bra att vända sig direkt till oss.
Önskar ni att komma i kontakt med oss är ni välkomna att maila på nedan adress samt telefonnummer.
Mail: sales@markishuset.se
Tel. 070-741 44 33 www.markishuset.se
Vänliga hälsningar från oss på Markishuset!
//Frida och Dimitris

Produktblad:

Simuleringar:

Vid intresse kontakta Markishuset för offerter.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *