OVK Injustering Radhus

På Onsdag börjar injustering i radhus igen.

Onsdag 30/11
Torsdag 1/12
Fredag 2/12

Under dagen i dag 2022-11-28 kommer jag lägga en lapp i er brevlåda, med vilken dag ni är aviserade.

Om den boende inte kan den aviserade dagen, meddela mig på tommy@stjarnkikaren.se

Så får jag försöka flytta om er.

Då det är svårt att veta exakt tid varje radhus tar, så vill in justerarna ha radhus i reserv att besöka om dom hinner mer än de aviserade en dag, så om ni kan lämna lås i serviceläge alla dagarna och meddela mig detta, alternativt om ni är hemma fler än den aviserade dagen, meddela mig så att vi vet att ni kan vara reserv. Vid all kontakt ange ert interna lägenhetsnummer t.e.x. D31

Det blev lite kort varsel, men om vi hjälps åt så kan vi nog få detta genomfört dessa dagar.

MVH
Tommy
Vicevärd
08/771 88 88

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *