Ny info från Peab

Fick i dag från Peab, att plattor man skall ha till resterande fasad, ej är tillverkade ännu, kommer tillverkas vecka 26. Detta innebär att ställningen kommer stå kvar hela Juli, och man vågar inte lova något i Augusti. Man kommer förbereda så att det skall gå så fort som möjligt när plattorna kommer.
Positivt att man meddelar även om det var tråkiga nyheter. Men för de boende i Port 6 är det ett mardrömsbesked.
Litet ljus i mörkret kanske är att den tillsatta gruppen har via mail till mig fått en kontakt för skadeståndskrav, inget löfte om skadestånd, men en ingång att ställa kraven, så får vi se vad det ger.

I dag har vi monterat en vattenslang i port 8 den är 35 meter och kan där med användas av de flesta radhusen, var noga med att stänga av kranen efter användning.

På förekommen anledning så kommer det upp skyltar om rökförbud på däcket plan 8 var vänliga och respektera detta.

Vi har även monterat en slang i soprum port 6, en till port 8 är beställd.

Styrelsen har också beslutat att ta bort Nyckel till cykelrum, detta då vi sett i kameran att tjuvar går in med nyckel, när vi installerat taggläsare in till cykelrum vid båda dörrarna, så kommer vi byta lås, så att bara fastighetsnyckel kommer fungera, detta innebär att boende måste gå in med tagg. Detta beslut togs för cykelägarnas skull, det skulle bli alldeles för dyrt att byta lås system, men i och med detta kan vi spärra en tagg som används vid en ev. Cykelstöld.

Detta är också en uppmaning att anmäla förlorade nycklar och taggar till föreningen, så att vi kan förebygga stölder och ha koll på hur illa det är med nyckelbeståndet.

Tänk på att efter Midsommar, fungerar inte gamla koden!

Jag och styrelsen önskar er en bra Sommar, och holl koll på om ni ser personer som inte hör hemma här i sommar, och be era grannar hålla koll på erat då ni är borta!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Ny info från Peab

  1. Cornelia says:

    Vet vi varför Peab börjar bygga upp nya ställningar (åtminstone från våning 10)? De har stått och borrat/hamrat samt byggt nya ställningar hela dagen (20/8).

  2. Tommy says:

    Hej!
    Har ingen aning, ringde Peab, men fick tala med telefonsvararen, jag bad om en förklaring, om jag får någon info, så meddelar jag det här!

    Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *