Information inför garantibesiktningen

Information inför garantibesiktningen

Mellan 21 och 29 november 2017 kommer den så kallade 2-årsbesiktningen av Brf Stjärnkikaren att genomföras. Denna inkluderar också samtliga bostäder.

För att kunna genomföra besiktningen av bostäder måste besiktningsmannen erhålla tillgång till bostaden under den tid som anges på det schema som delats ut till alla. Om ingen kan vara hemma vid utsatt tid, bör ytterdörrens lås ställas i serviceläge (se instruktion på dörrkarmen). Om det finns anmärkningar på bostaden som bör kontrolleras av besiktningsmannen, lägg då en lapp med uppgifter om dessa anmärkningar inklusive kontaktuppgifter innanför dörren.

Om det under besiktningen noteras garantifel, kommer det att leda till en garantianmärkning i besiktningsprotokollet och att åtgärder därmed vidtas av PEAB för att rätta till dessa fel.

Besiktningstiderna är inte ombokningsbara. Om besiktningsmannen inte erhåller tillgång till bostaden på utsatt tid, kommer ingen besiktning att ske.

Om det finns särskilda skäl till att bostaden inte kan göras tillgänglig på bokad tid, bör detta meddelas snarast till föreningen: styrelsen@stjarnkikaren.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *