Fasadarbeten Port 6

Fått en ny tidsplan av Peab, och tyvärr ser det ut som att det är försenat i drygt två månader, ny tid för rivning av ställning är planerad klar till vecka
14. i April. Putsarbete och Färgning av fasad beräknas klar till vecka 10. i Mars. Arbeten med Granitplattor är beräknad klar till vecka 13. i April.
Detta medför att återställning Balkonger borde bli vecka 11. i Mars.

Arbeten i Jul och Nyår säger Peab:
Vi har enbart våran egna snickare idag samt imorgon, så ingen större aktivitet på bygget nu jul och nyårsveckan, utan vi kör igång igen 4/1-21

MVH
Tommy
Vicevärd

Bookmark the permalink.

10 Responses to Fasadarbeten Port 6

 1. Rahul says:

  Ni har inte hört om ytterligare fördröjningar? Vi räknar nämligen med glädje ner till vecka 14 just nu, då alla byggnadsställningar, enligt ovan, ska vara nerrivna. Det har varit extremt att bo såhär, under pandemin. Det skulle vara väldigt ledsamt om vi får höra om fler fördröjningar.

  • Tommy says:

   Jag ringde upp Peab, slut tid nu är Fredag 16/4 V.15
   Dom hade nått problem, men han hoppades på att det inte skulle fördröja slut tiden.

   Tommy
   Vicevärd

 2. Eva-Marie och Bengt Skogsberg says:

  Hej!
  Vad händer med port 8? Vi har inte sett någon information och vi behöver planera för den närmaste framtiden. Ska vi tömma våra balkonger?
  Vi vill ha en tidplan samt veta vem som är ansvarig för allt och det ska vara en fysisk person som företräder fastigheten-
  Vad gäller egentligen och vilka avtal finns? Vad som helst kan hända från utsidan. Försäkringar hoppas vi att ni tänkt på. Någon måste finnas att kontakta om något händer under tiden för arbetet..
  Det här gäller ett helt hus och ändå anser sig inte styrelsen vara den som ska förhandla om ersättning för bortovaro av tex. balkong och andra svårigheter.
  Vad är en styrelses ansvar? Bör vi kontakta en jurist för att företräda oss, eftersom styrelsen sagt sig inte vilja göra det.

  • Tommy says:

   Senaste jag har fått är att mötet var flyttat till 23/4 och efter det skulle vi få ny info.
   Arbetet på Port 6 är tyvärr ytterligare försenat.

 3. Linda Eriksson says:

  Hej! Fick ni någon ny information angående fasadrenoveringen på mötet med Peab igår?
  /Linda

 4. Linda Eriksson says:

  Hör gärna av dig om ni vill ha förstärkning i kontakten med Peab.

 5. Krister says:

  Hej Tommy,

  Har du hört något från Peab? Eller något från styrelsen? Finns det verkligen inte något styrelsen kan göra för att få fram information från Peab eller ställa lite press på dem? Peabs tidplaner och besked är uppenbarligen inte något vi kan lita på. Första beskedet var 5 månader per port och nu närmar vi oss 10 månader med inplastade fönster och avspärrad lekplats. Har Peab något incitament alls att slutföra fasadrenoveringen, eller låter de försäkringsbolaget ta alla extra kostnader?

  Jag håller åtar mig också gärna att kontakta Peab med frågor vad det är som tar tid och ställa lite krav. Återkom gärna med kontaktuppgifter till Peab.

 6. Tommy Carlström says:

  Jag har skrivit ett lite vassare brev till Peab nu och krävt svar. Hoppas det tar skruv!

 7. Krister says:

  Jag kontaktade också Peab igår. De sa att de skulle ge svar till dig senare om de inte redan gjort det. Blir intressant att höra vad de har för information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *